Шкіряк розповів, скільки поліцейських забезпечуватимуть порядок 9 травня

Читать на русском
Всі підрозділи МВС, Нацполіціі, Нацгвардії, Держприкордонслужби та Держслужби з надзвичайних ситуацій готові до будь-яких провокацій 9 травня.

Радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк повідомив, що 9 травня правопорядок в країні будуть забезпечувати 25 тисяч силовиків.

Про це пише «Слово і Діло», посилаючись на Українську правду.

«Наразі сил та засобів для забезпечення охорони громадського порядку цілком достатньо. В разі потреби негайно будуть залучені підрозділи, що перебувають в оперативному резерві. Правоохоронці продовжують нести службу в посиленому режимі на території всієї країни», - зазначив Шкіряк.

Він наголосив, що всі підрозділи МВС, Нацполіціі, Нацгвардії, Держприкордонслужби та Держслужби з надзвичайних ситуацій абсолютно підготовлені до будь-яких ситуацій.

При цьому, зазначив, що в ряді областей продовжуються контртерористичні заходи.

«Ми налаштовані рішуче і будемо жорстко та адекватно реагувати на будь-які спроби дестабілізації внутрішньої ситуації в Україні у відповідності до норм, які передбачені законом», - повідомив Шкіряк.

Як відомо, 2 травня в Одесі, незважаючи на посилений режим безпеки, все одно затримали 40 порушників порядку, яких незабаром відпустили. Зокрема, один протокол склали щодо чоловіка з георгіївською стрічкою.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: