Бойовики готують провокації на 9 травня – ГУР

Читать на русском
Протягом минулого тижня було зафіксовано 10 польотів БПЛА противника над територією України, шість з яких здійснили зліт і посадку на території Російської Федерації.
Вадим Скібіцький

У зоні проведення антитерористичної операції російські найманці можуть готувати низку провокацій на час проведення святкових заходів, присвячених Дню Перемоги.

Про це заявив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький, повідомляє «Слово і Діло».

«Ми не виключаємо можливості провокаційних дій. Це підтверджується високим рівнем активності диверсійно-розвідувальних груп, які зараз діють біля лінії розмежування та виводяться в тил сил АТО», – сказав він на прес-конференції в Києві в п'ятницю.

Скібіцький поінформував, що протягом минулого тижня було зафіксовано 10 польотів БПЛА противника над територією України. «Шість із них здійснили зліт і посадку на території Російської Федерації», – підкреслив Скібіцький.

За його словами, також помітно зросла активність диверсійно-розвідувальних груп 1-го та 2-го армійських корпусів у тил сил АТО.

До кінця року в Україні з'явиться елітний спецназШтурмовий загін КОРД (корпус оперативно-раптової дії) з'явиться до кінця цього року і буде вважатися елітою в рядах реформованого МВС.

«Ворожі ДРГ були зафіксовані в районах Авдіївки, Трьохізбенки, Мар'їнки, Водяного та інших населених пунктів», – сказав представник ГУР.

Як раніше заявляли в ГУР, на окупований Донбас повернулися чеченські бойовики.

Нагадаємо, що в останні місяці російські найманці та місцеві колаборанти намагаються розширити свої території на донецькому напрямку.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: