У березні до роботи НАБУ був залучений агент ФБР

Читать на русском
Завдяки старанням відділу з правоохоронних питань посольства США в Україні в Національному антикорупційному бюро працює агент ФБР

Відділ правоохоронних питань (INL) посольства США профінансував залучення до роботи Національного антикорупційного бюро України агента американського Федерального бюро розслідувань.

Про це повідомила прес-служба посольства США в Україні на своїй сторінці у Facebook, інформує «Слово і Діло».

Так, основним завданням агента ФБР є допомога у встановленні сканерів, якими американське Бюро особисто користується для розслідування корупції та інших складних справ.

Крім того, залучений агент має намір ділитися з детективами найкращими практиками ФБР у розслідуванні корупції та інших складних справ.

Як повідомив посол США Джеффрі Пайєтт, INL також профінансує спільні навчання офіцерів Спеціального підрозділу швидкого реагування США (SWAT) разом з офіцерами з тактичних операцій НАБУ з питань проведення арештів із високим ступенем ризику та тактичних правоохоронних операцій.

«Уряд США прагне підтримувати НАБУ в їхніх життєво необхідних зусиллях побороти корупційні схеми у державному секторі, що підривають потенціал України», – йдеться в повідомленні американського посольства.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: