Спецпредставник ОБСЄ розповів про дату повного припинення вогню на Донбасі

Читать на русском
Спеціальний представник ОБСЄ на переговорах у Мінську Мартін Сайдік заявив про те, що сторони конфлікту домовилися про повне припинення вогню на травневі свята.
Мартін Сайдік

Спеціальний представник ОБСЄ на мирних переговорах у Мінську Мартін Сайдік повідомив про те, що сторонам вдалося домовитися про повне дотримання режиму тиші на Великдень і травневі свята.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«Тристороння контактна група та представники окремих районів Донецької та Луганської областей України вітають рішення всіх учасників Мінського процесу забезпечити повне дотримання режиму припинення вогню з настанням Великодня та травневих свят, яке набуде чинності в суботу, 30 квітня 2016 року, о 00 годині 00 хвилин», – заявив Сайдік.

Україна готова до виборів на Донбасі – МЗСМіністерство закордонних справ України заявило про готовність української сторони провести вибори на Донбасі.

Учасники контактної групи також домовилися, що всі відповідні розпорядження особам, відповідальним за припинення вогню, будуть доведені на місця.

«Тристороння контактна група буде відслідковувати дотримання цього рішення та здійснить необхідні кроки, включаючи проведення негайних взаємних консультацій у разі його недотримання», – додав Сайдік.

Як уже писало «Слово і Діло», учасникам переговорів у Мінську в п'ятницю не вдалося домовитися про обмін полоненими.

***
Всі матеріали, які розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: