Бойовики концентрують сили на донецькому напрямку – розвідка

Читать на русском
Головне управління розвідки Міноборони України зафіксувало прибуття на Донбас техніки, зброї, боєприпасів і військових із Росії.

Головне управління розвідки Міністерства оборони України заявило про перекидання бойовиками на передові позиції Донецького напрямки військової техніки, боєприпасів та особового складу.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу ГУР.

У відомстві зазначили, що в напрямку Донецького аеропорту противник перекинув артилерію. До Олександрівки сепаратисти направили дві самохідні артилерійські установки, дві бойові машини піхоти, вантажівка з особовим складом. З Макіївки в напрямку Ясинуватої – дві вантажівки з особовим складом 11-го окремого механізованого полку (Макіївка) 1 АК ЗС РФ. На сьогодні бойовики також запланували ротацію особового складу в районі авдіївської промзони.

Гаага почала розслідувати військові злочини Росії на ДонбасіБюро прокурора Міжнародного кримінального суду в Гаазі зацікавилося доповіддю про військові злочини РФ на Донбасі.

«Працівниками Державтоінспекції зафіксовано поставки озброєння, військової техніки та паливно-мастильних матеріалів із території РФ. 28 квітня на залізничну станції Дебальцеве прибув ешелон із військовою технікою (три танки, двi 122-мм реактивні системи залпового вогню «Град», дві вантажівки), три критих вагони та чотири цистерни з паливно-мастильними матеріалами (200 тонн)», – повідомили розвідники.

Також українські розвідники повідомили про чергові втрати на Донбасі серед російських кадрових військових. Повідомляється про одного загиблого та двох поранених росіян за вчорашній день.

Нагадаємо, вчора бойовики самопроголошених республік із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 82 і 120 мм обстріляли позиції Збройних сил України в Авдіївці.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: