Як виконує свої обіцянки очільник прифронтової Луганської області Георгій Тука?

Читать на русском
Голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука роздав на сьогодні 16 обіцянок.
Георгій Тука

Георгій Тука став головою Луганської військово-цивільної адміністрації 22 липня 2015 року, змінивши на цій посаді Геннадія Москаля. 23 квітня Тука заявив, що в селищі Новоайдар Луганської області місцева влада офіційно відкрила відремонтований міст через річку Айдар.

«Слово і Діло» вирішило перевірити, наскільки сумлінно Георгій Тука виконує свої обіцянки.

На сьогоднішній день нами зафіксовані 16 його обіцянок.

З цієї кількості Тука провалив лише три.

Так, він не дотримав слова, пообіцявши видати розпорядження про заборону працівникам обладміністрації відвідувати окуповані території. Ще одна провалена обіцянка Туки – закрити пункт пропуску в Станиці Луганській, якщо бойовики продовжать обстріли.

Остання на сьогоднішній день провалена обіцянка Туки – відправити нових керівників департаментів адміністрації на детектор брехні.

Статус «у процесі виконання» на сьогодні мають 8 обіцянок Туки або половина від загального числа.

Серед них, зокрема, обіцянки створити в Луганській області логістичний центр для конфіскованої контрабанди, а також залишити посаду, якщо не буде доведено до кінця розслідування розстрілу мобільної групи.

Виконав Тука на сьогодні 5 своїх обіцянок – відремонтувати всі школи в Щасті та Старому Айдарі до початку навчального року, створити логістичний центр в смт. Новотошківське Попаснянського району та залишити мера Сєвєродонецька на своїй посаді.

Також Тука виконав обіцянки, що вільного перетину умовної межі між українською та окупованою територією не буде та що в Луганській області буде перевірена діяльність прокуратури та СБУ щодо розслідування корупційної діяльності.

Рейтинг відповідальності Георгія Туки – 31%. Всі його обіцянки – тут.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: