Тука відкрив міст через річку Айдар

Читать на русском
Голова Луганської військово-цивільної адміністрації Георгій Тука заявив про відкриття моста в селищі Новоайдар.
Георгій Тука на церемонії відкриття мосту

Сьогодні, 23 квітня, в селищі Новоайдар Луганської області місцева влада офіційно відкрили відремонтований міст через річку Айдар.

Як повідомляє «Слово і Діло», про це на своїй сторінці в Facebook написав губернатор Луганської області Георгій Тука.

Повідомляється, що ремонт моста тривав майже чотири місяці. На відновлення споруди було витрачено 1 млн гривень. Оновлений міст став значно ширше і на ньому з'явилися пішохідні тротуари з перилами.

У відкритті мосту брав участь сам Тука, народний депутат Віталій Курило, керівництво Новоайдарського району та місцеві жителі.

Тука повідомив, що вперше за 7 років Луганщина наповнила місцеві бюджетиГолова Луганської ВЦА Георгій Тука повідомив про виконання показників із наповнення обласного та місцевих бюджетів.

«Я не сумніваюся, що отримаю багато критики від так званих «героїв» Фейсбуку, ніби, черговий раз губер піариться на дрібницях. Але, я абсолютно розумію як ця «дрібниця» в межах держави, важлива для вас. Саме з таких «дрібниць» і складається мозаїка, яка називається Україна. Вчора також було прийнято рішення про початок ремонту дороги на Новоайдар. Крім того, прийнято рішення про ремонт ще одного моста в вашому районі», - заявив Георгій Тука на відкритті мосту.

Нагадаємо, сьогодні голова Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський відвідав місто Лиман, в якому знаходиться зруйнований автомобільний міст. Губернатор запевнив, що незабаром закінчиться капітальний ремонт споруди.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: