Росія відкрила в Криму полігон для ракетоносців дальнього слідування Ту-22М3

Читать на русском
Полігон буде цілорічним, льотчики будуть працювати на ньому в будь-який час дня і ночі на всіх видах авіатехніки.
Ту-22М

В окупованому Криму росіяни відкрили перший морський полігон Повітряно-космічних сил (ПКС), на якому будуть тренуватися пілоти різних видів літальної військової техніки, в тому числі дальніх бомбардувальників Ту-22М3.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на агентство «ТАСС».

«Тут все залишиться для підготовки льотного складу ГЛІЦ (929-й Державний льотно-випробувальний центр ім. Чкалова – ред.). Полігон буде цілорічним, льотчики будуть працювати на ньому в будь-який час дня і ночі на всіх видах авіатехніки. Навіть Ту-22М3 тут буде працювати», – цитує агентство слова головкому ВКС РФ Віктор Бондарєв.

За його словами, російські військові будуть «працювати і з боку суші по морю, і з боку моря по суші».

Військові на кордоні з Кримом приведені в повну бойову готовністьВійськовослужбовці в Херсонській області приведені в повну бойову готовність у зв'язку з вибухом у містечку Новоолексіївка Генічеського району.

Як раніше повідомлялося, російські війська в окупованому Криму проводять тренування з управління ракетними ударами і вогнем артилерії.

Після анексії півострова Росія перетворила його на військову базу, регулярно проводячи військові навчання і провокації на адміністративному кордоні з Херсонською областю.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: