Військові на кордоні з Кримом приведені в повну бойову готовність

Читать на русском
Вибух кваліфікований як теракт, оскільки на місці, де стояв автомобіль, була знайдена вибухівка.
Голова Херсонської облради Андрій Путілов

Військовослужбовці в Херсонській області приведені в повну бойову готовність у зв'язку з вибухом у містечку Новоолексіївка Генічеського району.

Про це йдеться в офіційному зверненні голови Херсонської облради Андрія Путілова, повідомляє «Слово і Діло».

«Представники органів правопорядку роблять усе можливе, щоб розслідувати злочин та не допустити подальших провокацій. До району направлені додаткові сили поліції, військові перебувають у стані бойової готовності», – йдеться у зверненні Путілова.

Він також повідомив, що вибух кваліфікований як теракт, оскільки на місці була знайдена вибухівка.   Вчора, 14 квітня, в селищі Новоолексіївка Генічеського району, поблизу адміністративного кордону з Кримом, стався вибух в автомобілі ВАЗ-2101 з одеськими номерами, який був припаркований у громадському місці.

Україна поверне Крим, лише змінивши своє ставлення до його жителів – Foreign PolicyЯкщо Україна в дійсності бажає повернути Крим назад до складу держави, то вона має змінити свій підхід до людей, що населяють півострів.

Як повідомлялося раніше, в Херсоні формується спеціальний озброєний батальйон, завданням якого буде посилення української присутності на кордоні з окупованим Кримом.

Нагадаємо, що Україна посилює системи ППО на адмінкордоні з Кримом через можливі провокації.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: