Порошенко вирішив скасувати мобілізацію

Читать на русском
Президент України Петро Порошенко заявив, що в Україні буде скасована чергова хвиля мобілізації.

Президент України Петро Порошенко вирішив не проводити чергову хвилю мобілізації, а залучити більше військових за контрактом.

Як повідомляє «Слово і Діло», про це Порошенко написав у своєму Twitter.

«Я прийняв рішення замість оголошення нової хвилі мобілізації різко збільшити грошове забезпечення українського воїна», – заявив Глава держави.

Також сьогодні стало відомо, що НАТО має намір незабаром ухвалити рішення про надання Україні та Грузії статусу асоційованих партнерів.

Повідомляється, що сьогодні під час візиту в Україну військового комітету НАТО глава структури Альянсу Петер Павел заявив, що НАТО не допустить подальшої агресії Росії проти України.

Міноборони може призвати за сьомою хвилею мобілізації менше людейВ оборонному відомстві відзначили збільшення кількості бажаючих підписати контракт зі Збройними силами.

Також Павел зазначив, що країни Альянсу підтримують Україну на політичному та військовому рівні.

Також глава військового комітету НАТО додав, що існує намір на Варшавському саміті Альянсу зробити Україну та Грузію асоційованими партнерами Блоку.

«Асоційовані партнери – це ще не члени організації, але значно більше, ніж просто партнери, – пояснив він. – Це дасть можливість створити платформу для поглибленого співробітництва. Ми зможемо більше проводити спільних навчань, здійснювати обмін розвідувальною інформацією тощо», – сказав Павел.

Нагадаємо, Президент України Петро Порошенко заявив про готовність України приєднатися до Чорноморської флотилії НАТО.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: