Омелян назвав терміни підписання угоди про «відкрите небо» з ЄС

Читать на русском
Володимир Омелян сподівається на підписання угоди про відкрите небо з Європейським Союзом в липні цього року.
Володимир Омелян

Міністр інфраструктури Володимир Омелян сподівається, що підписання угоди про спільний авіаційний простір з ЄС має відбутися в липні цього року.

Про це він заявив під час Українського інвестиційного форуму, передає «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«У нас серйозне питання підписання угоди з ЄС. Маємо від Брюсселя нову дату – липень 2016 року. Це буде остання дата, в яку я повірю, після буду звертати увагу ЄС на те, що потрібно тримати слово», – заявив Омелян.

Як відомо, підписати угоду про «відкрите небо» з Європейським Союзом повинен був ще попередній міністр інфраструктури Андрій Пивоварський. По суті, підписання угоди блокують кілька країн, зокрема Гібралтар, незважаючи на те, що Єврокомісія виступає за підписання даного документа.

Додамо, що раніше Володимир Омелян повідомив, що погодився очолити Міністерство інфраструктури за кількох умов, зокрема за умови відсутності політичного тиску.

***
Всі матеріали, які розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: