Нардеп Мартовицький розповів, як реалізується обіцяний ним проект «Якісна медицина»

Читать на русском
Народний депутат від Опозиційного блоку Артур Мартовицький розповів, як у його мажоритарному окрузі реалізується анонсований ним проект Якісна медицина».
Артур Мартовицький

Народний депутат від «Опозиційного блоку» Артур Мартовицький заявив, що за останні 9 років приватний інвестор вклав у анонсовану ним програму «Якісна медицина» на Дніпропетровщині більше 32 млн грн.

Про це він розповів у інтерв’ю «Слову і Ділу», коментуючи стан виконання обіцянки, зафіксованої напередодні останніх парламентських виборів.

Зокрема, у вересні 2014 року Мартовицький у своїй передвиборчій програмі запевнив, що проект «Якісна медицина» в межах регіону буде продовжуватися.

Зі слів депутата, програма реалізується за рахунок співпраці з бізнесом, зокрема, з таким інвестором, як «ДТЕК», що володіє низкою гірничих підприємств регіону.

«З 2007 року, коли «ДТЕК» почав програму корпоративної соціальної відповідальності, перше, що почали робити, – це вкладати гроші в медицину. Було вкладено понад 32 млн... Так починалася ця програма, вона розвивається й завжди хочеться додати щось нове», – заявив Мартовицький, який сам свого часу був генеральним директором «ДТЕК Павлоградвугілля».

За його словами, програма направлена на лікування та реабілітацію мешканців регіону, перевантаженого промисловими викидами, а також на підвищення якості медичних послуг.

Контролюючи виконання цієї обіцянки, «Слово і Діло» зафіксувало, що у грудні 2014 року за сприяння депутата в Павлоградській міській лікарні №4 справді було відкрите стерилізаційне відділення та відремонтований комп’ютерний томограф.

Поки ця обіцянка має статус «у процесі виконання», тоді як із загального масиву зареєстрованих «Словом і Ділом» зобов’язань Мартовицький уже виконав 16, тобто більше половини.

Повну версію інтерв’ю з народним депутатом у рамках спецпроекту «Відповідальні» читайте за посиланням.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: