Нардеп Москаленко не бачить сенсу в газифікації свого округу

Читать на русском
Народний депутат-мажоритарник Ярослав Москаленко розповів про стан виконання обіцянки щодо газифікації населених пунктів свого округу.
Ярослав Москаленко

Народний депутат, голова парламентської групи «Воля народу» Ярослав Москаленко, що представляє у Верховній Раді одномандатний виборчий округ №96 (Київська область), розповів про стан виконання власної обіцянки щодо газифікації населених пунктів округу.

Підвищення тарифів робить користування газом занадто дорогим, а «Нафтогаз» наразі всіляко стимулює населення до використання альтернативних джерел енергії, заявив він у інтерв’ю «Слову і Ділу».

«Керівництво «Нафтогазу» за останні півтора року змінилося. В них позиція – не газифікувати. Вони зупинили дію постанови №1001, перестали фінансувати з метою економії газу, стимулюючи людей будувати котли на пелетах», – пояснив нардеп.

За словами Москаленка, поки дія відповідної постанови не була зупинена, газифікація тривала: найбільше населених пунктів, до яких був підведений газ, розташовані в Іванківському районі області.

«Люди ще не розуміють і багато хто просить газифікацію, але якщо зараз на 53% підніметься ціна на газ, а восени ще підніметься, то я не бачу сенсу в газифікації, тому що люди не будуть підключатися», – констатував він.

До слова, відповідну обіцянку нардеп дав ще у вересні 2014 року, напередодні виборів до Верховної Ради. Наразі вона має статус «у процесі».

Повну версію інтерв’ю Ярослава Москаленка в рамках спецпроекту «Відповідальні» читайте за посиланням.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: