Каплін передумав створювати Міністерство у справах ветеранів

Читать на русском
Каплін ініціював 4 серпня 2014 року проект постанови про Міністерство у справах ветеранів України, але 27 листопада 2014 року цей документ був відкликаний і знятий з розгляду в парламенті.
Народний депутат Сергій Каплін

Під час виборчої кампанії-2014 кандидат у народні депутати України за одномандатним виборчим округом №144 Сергій Каплін обіцяв посприяти у створенні спеціального Міністерства у справах ветеранів.

На думку тоді ще кандидата в народні депутати Капліна, новий центральний орган виконавчої влади мав займатися питаннями забезпечення довічного соціального обслуговування громадян-учасників АТО. У сфері інтересів нового відомства також має лежати допомога сім'ям воїнів, загиблих в АТО.

Ставши народним депутатом, Каплін таки ініціював 4 серпня 2014 року проект постанови «Про Міністерство у справах ветеранів України» №4416а. Однак уже 27 листопада 2014 року цей документ був відкликаний і знятий з розгляду в парламенті.

Сергій КаплінГолова політичної партії "Соціал - демократична партія"
Каплін пообіцяв домогтись створення Міністерства у справах ветеранівСказано 27 вересня 2014 р.Статус обіцянки: Виконано

Станом на 8 квітня 2016 року у ВРУ VIII скликання не було внесено жодної законодавчої ініціативи зі створення Міністерства у справах ветеранів України.

Сергій Каплін є одним із найбільш низькоефективних політиків у рейтингу «Слова і Діла». Він виконав всього 14 (19%) із 75 обіцянок. Ознайомитися зі списком обіцянок народного депутата можна на сторінці. Порівняти ефективність нардепа з колегами по цеху можна за посиланням.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: