«Батьківщина» та «Самопоміч» грають на дострокові вибори – Бурбак

Читать на русском
Бурбак заявив, що в разі дострокових парламентських виборів до Верховної Ради потраплять більше  представників Опоблоку.

Лідер фракції «Народного фронту» Максим Бурбак заявив, що «Батьківщина» та «Самопоміч» хочуть дострокових виборів до Верховної Ради.

Про це він розповів у інтерв'ю «Главкому», повідомляє «Слово і Діло».

«Батьківщина» і «Самопоміч» безвідповідально грають на дострокові вибори, вже не прикриваючись. Але в наступному парламенті, якщо провести позачергові вибори, буде десять фракцій, як зараз у нас у Чернівецькій облраді. Зросте кількість «регіоналів», зайдуть одеські популісти, «Свобода». Вони ніколи в житті не створять коаліцію та уряд», – зазначив Бурбак.

За його словами, візит Президента України Петра Порошенко до США має позитивно вплинути на перебіг «коаліціади».

Створення коаліції: Лещенко каже, що Банкова має «план Б»Нардеп Сергій Лещенко повідомив, що в Адміністрації Президента запустили «план Б» щодо формування нової коаліції.

«Наші партнери зацікавлені в тому, щоб Україна відбулася як держава, не скотилася до стану failed state, і щоб реформи уряду Яценюка тривали. Думаю, їх не цікавить персональний склад Кабміну», – додав лідер «НФ».

Бурбак зауважив, що його фракція принципово наполягатиме на міністерських кріслах Арсена Авакова та Павла Петренка. За його словами, такі вимоги створюють баланс сил і противагу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: