Киян почали достроково відключати від тепла

Читать на русском
В зв'язку з усталеною теплою погодою до ранку 1 квітня компанія отримала 789 заявок на припинення теплопостачання, серед яких 27 – від ЖБК та ОСББ.

ПАТ «Київенерго» почало дострокове відключення від теплопостачання споживачів.

«У столиці компанія ПАТ «Київенерго» почала відключення від централізованого опалення юридичних споживачів згідно з їхніми заявками», – повідомила прес-служба підприємства.

В «Київенерго» зазначають, що в зв'язку з усталеною теплою погодою до ранку 1 квітня компанія отримала 789 заявок на припинення теплопостачання, серед яких 27 – від ЖБК та ОСББ.

Водночас відключення тепла житловим будинкам, які управляються комунальними ЖЕО, буде здійснюватися згідно з розпорядженням КМДА. «Згідно із законодавством, підставою для цього є середня температура повітря вище +8°С протягом трьох діб», – нагадують у компанії.

Відзначимо, що відключення централізованого опалення, згідно з технологічними вимогами, відбувається поступово протягом 7-10 днів. Такі роботи проводяться у зв'язку з недопущенням різкого зниження тиску в тепломережах, що може призвести до їх пошкодження.

ПАТ «Київенерго» є оператором усіх столичних енергетичних об'єктів за винятком Дарницької ТЕЦ.

Як повідомлялося раніше, мер Києва Віталій Кличко доручив провести незалежний аудит діяльності ПАТ «Київенерго» щодо ціноутворення тарифів на теплопостачання.

Рік тому Кличко наказав «Київенерго» встановити у всіх будинках лічильники тепла.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: