В «Укренерго» розповіли, скільки заощадили на держзакупівлях

Читать на русском
Зрозумілі умови і конкуренція гарантують справедливу ціну на товари та послуги, а також стримують зростання тарифу для населення.
Всеволод Ковальчук

Державне підприємство «НЕК «Укренерго» зуміло заощадити у сфері державних закупівель у результаті приєднання до системи ProZorro за IV квартал 2015-I квартал 2016 рр. 1 213,3 млн грн або 42,92% від очікуваної вартості.

Про це йдеться в звіті компанії, повідомляє «Слово і Діло»

«Зрозумілі умови, конкуренція, публічність тендерів гарантують справедливу ціну на необхідні товари та послуги. В результаті зменшаться витрати компанії, а це своєю чергою стримає можливе зростання тарифу на електроенергію для населення», – зазначив в. о. директора компанії Всеволод Ковальчук.

Система ProZorro: чи стануть держзакупівлі публічними? ЕкспертЕксперт поділився міркуваннями щодо того, що Верховна Рада поширила систему ProZorro на всі держзакупівлі.

Нагадаємо, що в березні «Укренерго» уклало угоду з ВАТ «Запоріжтрансформатор», що входить в орбіту впливу Костянтина Григоришина, на суму 928,5 млн грн.

Як зазначалося раніше, в лютому з посади першого заступника директора «Укренерго» з оперативного управління був звільнений Юрій Касіч, якого називають ставлеником Григоришина.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: