Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Києва
  • Голова Київської міської державної адміністрації

Кличко запевнив, що столична влада до початку нового опалювального сезону встановить лічильники тепла в київські будинки

16 квітня 2015 року мер Києва Віталій Кличко зауважив, що на вимогу столичної влади «Київенерго» до початку нового опалювального сезону встановить лічильники тепла в київські будинки. 50 млн гривень на це виділить КМДА, все інше – близько 400 млн - буде за рахунок монополіста.
Виконано
Сказано 16 квітня 2015 р.

Джерело

  • http://kiev.klichko.org/news/?id=922
  • https://kievcity.gov.ua/news/24070.html
  • http://kiev.klichko.org/news/?id=1136
  • http://kiev.klichko.org/news/?id=1326
  • http://www.golos.com.ua/article/260020

Результат

За словами заступника голови КМДА Петро Пантелеєва, міська влада розпочала програму тотального обліку в житлових будинках, які обслуговуються комунальними житлово-експлуатаційними організаціями. Таким чином приладами обліку теплової енергії до кінця поточного року міська влада планує встановити більш як 80% будинків. Крім того, кияни можуть ознайомитися із переліком перших будинків, де встановлюватимуться лічильники тепла на офіційному інтернет-порталі КМДА у рубриці «Енергозбереження у Києві».

25 червня Кличко повідомив, що дав завдання до початку опалювального сезону встановити теплові лічильники в будинках Києва.

17 вересня Віталій Кличко повідомив, що до кінця року у Києві заплановано встановити 4 тисячі будинкових лічильників тепла (це 80% столичних будинків). Будинки, в яких не встановлять лічильники цього року, будуть обладнані в 2016 році.

16 жовтня гендиректор ПАТ «Київенерго» О. Фоменко заявив, що силами «Київенерго» та КМДА уже встановлено 3600 будинкових лічильників тепла. В опалювальний сезон майже 90% багатоквартирних будинків забезпечені такими приладами.