Мінрегіон запропонував відключати від послуг ЖКГ за несплату

Читать на русском
Держава зробила все, щоб підтримати незаможні верстви населення, які не здатні повною мірою оплачувати вартість послуг ЖКГ, тому злісних неплатників пропонують відключати від послуг.
Міністр регіонального развитку Геннадій Зубко

Віце-прем'єр-міністр – міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Зубко запропонував розробити механізм відключення боржників за послуги ЖКГ від комунікацій.

Про це міністр заявив під час виступу на Міжнародному інвестиційному форумі «Попит і пропозиція в секторі опалення: усунення бар'єрів, забезпечення прозорості та впровадження енергоефективності», повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Укрінформ».

«Потрібен механізм відключення таких споживачів та отримання платежів», – заявив Зубко.

За його словами, держава зробила все, щоб підтримати незаможні верстви населення, які не здатні повною мірою оплачувати вартість послуг ЖКГ.

«Держава вже захистила всіх, кому це потрібно, надаючи субсидії. Всі інші, хто не оформив субсидії, можуть платити, але не хочуть», – зазначив віце-прем'єр.

Влада ЖЕКів: які приховані загрози несе для українців реформа ЖКГ?«Слово і Діло» дізналося, які небезпеки приховує в собі закон «Про особливості здійснення права власності в багатоквартирному будинку».

Нагадаємо, що в Міністерстві регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України почали розробку серійних проектів з утеплення типових будинків («хрущовок»).

Також населення України скорочує заборгованість із оплати житлово-комунальних послуг. У грудні 2015 року борг із ЖКП знизився на 19,4%.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: