СБУ спіймала російського злочинця, якого розшукував Інтерпол

Читать на русском
Працівники Служби безпеки України затримали небезпечного злочинця із Російської Федерації.

Працівники Служби безпеки України сьогодні в Дніпропетровську затримали раніше судимого жителя Дагестану, який перетнув російсько-український кордон за підробленим паспортом.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу СБУ.

У відомстві повідомляють, що цю особу розшукував Інтерпол за вбивство та підпал торгового центру в російському місті Ухта. Тоді загинули 25 людей і 11 отримали травми.

«Громадянин Росії незаконно перетнув державний кордон України в лютому 2016 року за підробленим українським паспортом. На фальшивий документ він встиг отримати водійське посвідчення й намагався отримати закордонний паспорт», – інформує СБУ.

Народні депутати просять СБУ заарештувати МедведчукаПарламентарі вимагають покарати Віктора Медведчука за державну зраду, сепаратизм і фінансування тероризму.

Проти злочинця порушено кримінальне провадження за ч. 1 ст. 358 Кримінального кодексу України «Підробка документів». Також СБУ повідомила Інтерпол про затримання цієї особи.

Нагадаємо, 22 березня з метою запобігання можливим терористичним атакам усі підрозділи Служби безпеки України були приведені в підвищену бойову готовність.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: