У зв'язку з терактами в Брюсселі СБУ приведена в підвищену бойову готовність

Читать на русском
Всі підрозділи Служби безпеки України приведені в підвищену бойову готовність через загрозу повторення брюссельських терактів в Україні.
Василь Грицак

З метою запобігання можливим терористичним атакам усі підрозділи Служби безпеки України приведені в підвищену бойову готовність.

Про це на брифінгу повідомив глава Служби Василь Грицак, інформує «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«У зв'язку з терактами в Брюсселі, звичайно, будуть підвищені заходи безпеки по всій Україні. З цього приводу я вже сьогодні доповідав Президенту і він дав вказівки посилити заходи безпеки... У нас у підвищену бойову готовність приведені всі підрозділи СБУ, в першу чергу це стосується підрозділів антитерору», – заявив Грицак.

Ісламістський тероризм: напад бойовиків-ісламістів у столиці СомаліУ столиці Сомалі прогриміли два сильні вибухи і було скоєно напад на готель. Відповідальність взяло на себе угруповання «Аш-Шабаб».

Крім того, глава СБУ натякнув, що, можливо, організаторів терористичних атак у столиці Бельгії варто шукати в Кремлі. «Я не хочу бути голослівним і стверджувати про щось, але я не здивуюся, якщо за цими терактами в Брюсселі з'явиться російський слід», – додав він.

Нагадаємо, сьогодні в Брюсселі відбулася серія вибухів: спочатку в місцевому аеропорту «Завентем», а потім – у метрополітені неподалік будівлі Ради Європи. Число загиблих (не менше 21 людини) і постраждалих уточнюється.

***
Всі матеріали, які розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: