Проросійські бандформування різко збільшили кількість обстрілів – штаб АТО

Читать на русском
Бойовики так званих Л/ДНР різко збільшили кількість обстрілів у зоні проведення антитерористичної операції.

Бойовики так званих «Донецької та Луганської народних республік» різко збільшили кількість обстрілів у зоні проведення АТО.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-центр штабу АТО.

«Російські найманці продовжують порушувати умови перемир’я та вести вогонь по позиціях сил АТО із забороненої Мінськими угодами зброї. Загалом за минулу добу ворог здійснив 53 обстріли позицій Збройних сил України. Найбільше їх було зафіксовано на донецькому напрямку, а саме – 48», – йдеться в повідомленні.

Штаб АТО: бойовики гатили по позиціях ЗСУ з танків та 122-мм гарматСепаратистські угруповання вчергове порушили Мінські домовленості та використали заборонену 122-мм гармату.

За інформацією прес-центру, бойовики продовжують використовувати заборонені Мінськими домовленостями міномети калібру 82 та 120 мм. Так, мінометних обстрілів зазнали позиції сил АТО в населених пунктах Яковлівка, Старомихайлівка, Лозове, а також в районі Донецького аеропорту.

«Причому вогонь вівся, як із мінометів 82, так і 120 калібру. Загалом ворог випустив більше ста мін. Крім того позиції поблизу Лозового російськими найманцями були обстріляні, як із мінометів та гранатометів, так і озброєння БМП-1», – наголошують у штабі АТО.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: