Геращенко змогла потрапити до Мінська

Читать на русском
Народний депутат України Ірина Геращенко заявила, що змогла перетнути українсько-білоруський кордон.
Ірина Геращенко

Народного депутата України, члена ПАРЄ, народного депутата України, представника Президента з питань мирного врегулювання на Донбасі та члена Тристоронньої мінської групи Ірину Геращенко пропустили в Білорусь.

Як передає «Слово і Діло», про це Геращенко написала на своїй сторінці в Facebook.

«... В Мінськ пустили (поки). При цьому в РФ і Білорусі загальна база даних небажаних осіб, це зазначено на бланку, потрібно заповнювати й це підтверджують прикордонники. Отже, за отриманою нами інформацією, тимчасово мого прізвища в базі даних нев'їзних до Союзної держави РФ – Білорусі – немає», – повідомила нардеп.

Черговий раунд переговорів у Мінську не увінчався успіхомУ Мінську завершився черговий етап переговорів у рамках Тристоронньої контактної групи з урегулювання конфлікту на Донбасі.

За її словами, інцидент із забороною на в'їзд у Росію був провокацією ФСБ з метою не допустити депутата до Надії Савченко та спробою перешкодити виконанню обов'язків.

Нагадаємо, Геращенко не пропустили через КПП «Мілове/Чортково», коли вона разом із групою народних депутатів від фракцій «БПП» й «Батьківщини» та прес-секретарем Президента Святославом Цеголко їхала в російський Донецьк на судове засідання 21 березня, де Надії Савченко виносили вирок. Також Геращенко на 5 років заборонили в'їзд у Росію.

«Слово і Діло» не припиняє стежити за виконанням політиками та чиновниками своїх обіцянок. У Ірини Геращенко їх на сьогодні 42, з яких 17 виконано, а 12 – ні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: