Держдеп вчергове нагадав Росії про виконання Мінських домовленостей

Читать на русском
У Держдепі США вчергове нагадують російській стороні про виконання зобов'язань у рамках мирних переговорів у Мінську.

Державний секретар Сполучених штатів Америки Джон Керрі заявив, що Росії потрібно обрати поміж руйнівними для її економіки санкціями та Мінськими домовленостями.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на DW.

«Росії варто обрати між подальшою дією санкцій, які мають нищівний вплив на її економіку, або виконанням у повному обсязі Мінських домовленостей», – наголосив Керрі.

Рік у комі: чи здатні Мінські домовленості принести довгоочікуваний мир?«Слово і Діло» спробувало розібратися, чому не працюють Мінські домовленості, а також спрогнозувати можливі варіанти вирішення конфлікту на Донбасі.

Водноча, міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров заявив, що російська сторона сподівається на певний компроміс з боку Вашингтону в українському питанні. За його словами, США мають вирішальний вплив на позицію України.

«Сподіваюся, що американці розуміють необхідність шукати тут якісь компромісні шляхи, які дозволять повністю виконати Мінські домовленості», – сказав Лавров.

Нагадаємо, 11 березня черговий раунд переговорів Тристоронньої контактної групи з урегулювання конфлікту на Донбасі в Мінську не увінчався успіхом.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: