Росія проводить авіанавчання в окупованому Криму

Читать на русском
Під час навчань пілоти виконуватимуть стрілянину на точність некерованими авіаційними ракетами С-8 і з гармати ГШ-2-30 по наземних цілях.

Росія розпочала конкурс «Авіадартс» на полігонах у Краснодарському краї, а також окупованих Криму та Північній Осетії.

У конкурсі задіяні екіпажі армійської авіації Південного військового округу на вертольотах Ка-52, Мі-8АМТШ і Мі-35, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «УНН».

«На трьох полігонах у Криму, Північній Осетії та Краснодарському краї на вертольотах Ка-52, Мі-8АМТШ і Мі-35 змагаються 34 екіпажі армійської авіації», – йдеться в повідомленні.

Під час навчань пілоти виконуватимуть стрілянину на точність некерованими авіаційними ракетами С-8 і з гармати ГШ-2-30 по наземних цілях, які імітують танкові колони та інші об'єкти умовного противника.

Відзначається, що «повітряні ігри» серед льотних екіпажів армійської авіації проводяться в рамках підготовки до «Армійських міжнародних ігор-2016». У них беруть участь авіаційні частини 4-ї армії ВПС і ППО, дислоковані в Ростовській області, Краснодарському, Ставропольському краях і Республіці Крим.

Деокупація Криму: півострів повертатиме Україні міжнародна групаАвтор проекту Free Crimea поділився міркуваннями щодо планів із повернення півострова Україні.

Нагадаємо, що Російська Федерація планувала найближчим часом проведення в Криму військових навчань «Кавказ-2016».

Як повідомлялося раніше, Міністерство оборони РФ оголосило про проведення масштабних навчань повітряно-десантних військ у Псковській області, на кордонах із країнами-членами НАТО.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: