РФ проведе військові навчання на кордонах із країнами-членами НАТО

Читать на русском
Росія вирішила провести масштабні військові навчання неподалік від кордонів країн-членів Північноатлантичного альянсу.

Міністерство оборони РФ оголосило про проведення масштабних навчань високомобільних десантних військ у Псковській області, на кордонах із країнами-членами НАТО.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Ехо Москви».

За інформацією ЗМІ, в цих навчаннях візьмуть участь до 2,5 тисяч російських десантників, 300 одиниць військової техніки, а також пройдуть випробування новітнього обладнання.

«Десантники планують на практиці відпрацювати питання застосування в сучасних умовах десантно-штурмових підрозділів», – заявляють у Міноборони РФ.

На адмінкордоні з Кримом РФ розгорнула «Гради» та САУ – ЛисенкоРосія під виглядом військових навчань на території Кримського півострова задіяла 8,5 тис. осіб, 900 одиниць військової техніки, 200 літаків і вертольотів, та 50 кораблів.

Також російське оборонне відомство повідомило про проведення десантування парашутним, посадочним способом і по-штурмовому (десантування з вертольотів на необладнані майданчики з висоти в кілька метрів). За інформацією Міноборони РФ, навчання триватимуть 5 днів і завершаться 20 лютого.

Нагадаємо, раніше британський новинний канал BBC показав псевдодокументальний фільм про третю світову війну, де Росія вторгається в Латвію та інші країни-члени НАТО.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: