Суд у справі Меджлісу перенесли

Читать на русском
Окупаційна «влада» Криму перенесла судове засідання у справі про заборону Меджлісу на 17 березня.

Глава ЦВК Курултаю кримських татар Заїр Смедляєв заявив про перенесення судового засідання у справі заборони діяльності Меджлісу кримськотатарського народу на території анексованого Криму.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Крим.Реалії».

За словами Смедляєва, слухання в справі Меджлісу перенесено через клопотання захисту. Адвокатам необхідно ознайомитися з усіма матеріалами справи.

«Адвокат подав клопотання про те, щоб перенести засідання через те, що він не встиг ознайомитися з матеріалами справи. Там великий об'єм, з яким потрібно ознайомитися. Суд клопотання задовольнив. Наступне засідання суду відбудеться 17 березня о 9:30», – повідомив Смедляєв.

Акції проти Меджлісу та кримських татар тривають – представник МеджлісуНа будівлю регіонального Меджлісу кримськотатарського народу в Сімферополі скоєно напад невідомими.

Нагадаємо, 15 лютого цього року «прокурор» Криму Наталія Поклонська звернулася до «Верховного суду» республіки з вимогою заборонити діяльність Меджлісу кримськотатарського народу на території півострова. Пізніше рішення підтримали в Раді при президенті Російської Федерації та в Громадській палаті.

«Верховний суд» Криму провів перше засідання у справі Меджлісу 3 березня. Тоді звинувачення зажадало долучити до справи документи, які нібито підтверджують протиправність та екстремізм діяльності Меджлісу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: