РФ усіма методами намагається розколоти НАТО – Столтенберг

Читать на русском
За словами Столтенберга, Альянс встиг адаптуватися до сучасних методів гібридної війни і Росії не вдасться його розколоти.

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг заявив, що Російська Федерація використовує всі методи, щоб розколоти Північноатлантичний альянс.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на Deutsche Welle.

За його словами, Альянс за останні роки зміг адаптуватися до нових методів ведення війни, так званої гібридної війни, і Росії не вдасться розколоти НАТО.

«Вже протягом довгого часу ми бачимо більш напористу Росію, яка використовує різні методи, щоб залякати своїх сусідів і розділити Північноатлантичний альянс», – заявив Столтенберг.

Полторак зустрінеться з генсеком НАТОПрес-служба НАТО анонсувала зустріч міністра оборони України і Генерального секретаря НАТО.

Генсек нагадав, що в зв'язку з агресією Росії на українському Донбасі і в Криму, НАТО підвищила присутність своїх військ на сході Альянсу, а захід і США ввели економічні санкції проти РФ.

У той же час, Столтенберг дуже стурбований російським нарощуванням військової присутності в Сирії. Він зазначив, що РФ розмістила там авіацію і наземні війська. Столтенберг заявив, що НАТО у відповідь буде нарощувати свою присутність в Туреччині.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: