НАТО допоможе Україні у сфері військової освіти

Читать на русском
Україна цього року поглибить співпрацю вищих навчальних закладів України з військовими навчальними закладами країн-членів НАТО та їхнімі партнерами.

Міністерство оборони України уклало договори та меморандуми з військовими навчальними закладами країни в рамках програми НАТО щодо вдосконалення військової освіти (DEEP – Defence Education Enhancement Program) в Україні.

Про це під час брифінгу повідомив речник Міноборони Олексій Чорнобай, передає «Слово і Діло» з посиланням на «УНН».

«У цьому році шляхом активної участі в партнерській програмі НАТО DEEP і виконання заходів дорожньої карти DEEP-2016 передбачається поглиблення співпраці вищих навчальних закладів України та військових навчальних закладів країн-членів НАТО та їхніх партнерів», – повідомив Чорнобай.

Що можуть запропонувати Україна і НАТО один одному?Багато політиків обіцяли приєднання України до Північноатлантичного альянсу. Поступово Збройні сили країни переходять на стандарти НАТО, а також поглиблюють співпрацю із західними союзниками.

За його словами, в рамках співпраці Міноборони вже уклало договори та меморандуми між військовими навчальними закладами.

Як раніше повідомлялося, США виділили Нацгвардії $20 млн на охорону стратегічних об'єктів.

Нагадаємо, що НАТО надала Україні допомогу в боротьбі з російською пропагандою.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: