Бойовики 50 раз порушили режим тиші на Донбасі

Читать на русском
Найбільш небезпечними були донецьке напрямок, де зафіксовано 42 обстрілыв. На Маріупольському і Луганському напрямках було 6 і 2 обстрілу відповідно.

На Донбасі зафіксовано близько 50 обстрілів позицій сил антитерористичної операції за минулу добу.

Про це пише на сторінці в Facebook прес-центр штабу АТО, повідомляє «Слово і Діло».

У повідомленні говориться, що з другої половини дня бойовики активізували обстріли на всьому протязі фронту лінії розмежування.

«76 мін ворог випустив по укріпленнях в районі Чермалик та 45 хв поблизу Зайцева. Під мінометним вогнем російських терористів виявилися позиції поряд з н. п Красногорівка, Майорськ і Старогнатівка», – зазначає прес-центр штабу АТО.

Дві правди, одна істина: порівняльний аналіз звітів РБ Нідерландів і концерну «Алмаз-Антей» по MH17Через півтора року після авіакатастрофи малайзійського «Боїнга» над Донецькою областю нарешті стали з'являтися нові подробиці авіакатастрофи. І хоча ясності в те, хто ж насправді винен у трагедії, вони не внесли, впадає в око затяте прагнення росіян довести свою непричетність.

За їхніми даними, за минулу добу зафіксовано 50 обстрілів позицій сил АТО. Як зазначається, найбільш небезпечними були донецьке напрямок, де зафіксовано 42 обстрілу. На Маріупольському і Луганському напрямках було 6 і 2 обстріла відповідно.

Нагадаємо, що бойовики так званих «Донецької і Луганської народних республік» продовжують обстрілювати українських військових із заборонених Мінську домовленостями мінометів.

Також на базі 6-го окремого механізованого полку 2 армійського корпусу військ РФ (м Стаханов Луганської області) проводяться збори операторів разведстанцій, які Росія завезла на Донбас 18 лютого.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: