Бойовики продовжують використовувати заборонені міномети – штаб АТО

Читать на русском
Попри Мінські домовленості, кремлівські окупанти продовжують обстрілювати українських солдатів.

Бойовики так званих «Донецької та Луганської народних республік» продовжують обстрілювати українських військових із заборонених Мінськими домовленостями мінометів.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-центр штабу АТО.

«Всього за добу російські терористичні війська 54 рази обстріляли позиції сил АТО, 35 таких обстрілів зафіксовано на донецькому напрямку та 19 – на маріупольському», – йдеться у повідомленні.

Фахівці підрахували скільки разів за тиждень бойовики обстріляли українські позиціїЗа минулий тиждень проросійські бойовики 85 обстріляли позиції українських військових із забороненої Мінськом зброї

За інформацією штабу АТО, міномети калібру 82 мм та 120 мм, що заборонені Мінськими домовленостями, проросійські бандформування використовували в Красногорівці та поблизу Невельського.

«Неприцільний вогонь з міномета калібру 82 мм о 18:00 бойовики вели по Красногорівці, а о 19:00 – зі 120-мм міномету по позиціях поблизу Невельського», – повідомляє прес-центр.

Також бойовики продовжують обстрілювати позиції українських військових із гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: