Нова поліція почала працювати в Черкасах

Читать на русском
У Черкасах конкурс пройшли 256 осіб, з яких 33 дівчини, 21 учасник бойових дій. Більше 90% патрульних поліцейських мають вищу освіту.
Нова поліція з'явилася в Черкасах

Нова поліція сьогодні розпочала роботу в Черкасах, які стали п'ятнадцятим за ліком містом, де розгорнули свою роботу нові патрульні.

Про це на своїй сторінці в Facebook заявив міністр МВС Арсен Аваков, повідомляє «Слово і Діло».

«Перший день весни – перший день служби 256 патрульних поліцейських у Черкасах! Сьогодні ввечері в п'ятнадцятому місті України заступить на чергування 21 екіпаж патрульної поліції», – пише Аваков.

Конкурс пройшли 256 осіб, з яких 33 дівчини, 21 учасник бойових дій. Більше 90% патрульних поліцейських мають вищу освіту. Начальником Управління патрульної поліції в Черкасах призначено майора поліції Вадима Лисничука.

«Вадим – активний учасник Євромайдану, відразу після Революції Гідності вступив до добровольчого батальйону «Київ-1», разом із батальйоном брав участь у забезпеченні правопорядку в Києві в перші дні після Майдану, одним із перших був направлений в зону АТО. Брав участь у визволенні Миколаївки, Слов'янська, пройшов шлях від бійця добровольчого батальйону до командира батальйону «Київ-1», – так охарактеризував нового начальника міністр внутрішніх справ.

Як повідомлялося раніше, міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков 6 серпня 2015 року пообіцяв, що до кінця лютого 2016 року нова патрульна поліція почне працювати в Тернопільській, Рівненській, Чернівецькій, Вінницькій та Івано-Франківській областях, проте свою обіцянку не виконав.

Нагадаємо, що 23 лютого прем'єр-міністр Арсеній Яценюк і міністр внутрішніх справ Арсен Аваков дали старт роботі груп швидкого реагування патрульної поліції в Харківській області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: