У неділю бойовики 71 раз обстріляли позиції ЗСУ

Читать на русском
На донецькому напрямку терористи вели обстріл у три етапи, близько 20 години обстріляли опорні пункти українських військ поблизу Авдіївки та Зайцевого.

За минулу добу бойовики 71 раз обстріляли позиції ВСУ, з яких 36 обстрілів зафіксовано на донецькому напрямку, 22 – на маріупольському і 13 – на луганському.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-центр штабу АТО.

Відзначається, що російські найманці активізували свої дії з настанням сутінків і продовжили використання забороненої Мінського угодами зброї – мінометів калібру 82 і 120 мм.

На Донецькому напрямку терористи вели обстріл у три етапи, близько 20 години обстріляли опорні пункти українських військ поблизу Авдіївки та Зайцевого, випустивши при цьому 17 мін.

Із гранатометів і великокаліберних кулеметів противник вів вогонь по опорних пунктах в районі Пісків, Опитного, Новгородського, Троїцького та Майорська. БМП та снайпери обстріляли українські позиції поблизу Троїцького.

Біля Маріуполя російські бойовики з мінометів калібру 82 мм вели вогонь по укріпленнях українських бійців поруч із містечком Талаківка. З гранатометів і великокаліберних кулеметів вели вогонь також по опорних пунктах поблизу Красногорівки та Мар'їнки.

Служити по-новому: як змінилися зарплати військовослужбовців ЗСУ«Слово і Діло» вирішило показати, на скільки збільшилася заробітна плата військовослужбовців Збройних сил України у порівнянні з минулими роками.

На луганському напрямку ворог активізував свої дії та обстріляв із міномета та АГС позиції наших військ поряд із н. п. Орехове. Неприцільний вогонь російські терористи вели по позиціях ВСУ зі 120-мм і 82-мм мінометів, гранатометів і великокаліберних кулеметів у районі Майорська, Красногорівки, Авдіївки, Луганського, Богуславського та Новозванівки.

Як повідомлялося раніше, спікер Адміністрації Президента України з питань АТО полковник Олександр Мотузянік назвав кількість військовослужбовців ЗСУ, які постраждали під час вчорашніх обстрілів бойовиками українських позицій на Донбасі.

Представники військово-оборонних відомств держав-членів НАТО заявили про те, що готові нарощувати свою матеріальну допомогу Збройним силам України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: