Порошенко заявив про можливість відновлення активних бойових дій на Донбасі

Читать на русском
Президент України Петро Порошенко вважає, що в зв'язку з недотриманням російською стороною та підконтрольними їй бойовиками Мінських домовленостей на Донбасі можуть поновитися активні бойові дії.
Петро Порошенко

Президент України Петро Порошенко заявив, що через порушення бойовиками та Росією Мінських домовленостей існує ризик відновлення повномасштабних бойових дій на сході України.

Як повідомляє «Слово і Діло», про це заявив Порошенко, виступаючи сьогодні перед випускниками Національного університету оборони України імені Івана Черняховського.

«Перспектива відновлення повномасштабних бойових дій на Сході через систематичне порушення агресором РФ зобов'язань, взятих у Мінську, чітко проглядається на наших радарах», – сказав Президент.

Петро ПорошенкоНародний депутат України

Порошенко додав, що в країні вже другий рік здійснюється достроковий випуск офіцерів із ВНЗ.

За словами Глави держави, скорочені терміни навчання офіцерів та їх достроковий випуск обумовлені тим, що військова загроза зі Сходу залишається для України актуальною.

Нагадаємо, міністр оборони Степан Полторак заявляв, що в поточному році країни НАТО та інші донори нададуть Україні військову допомогу в розмірі 300 млн доларів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: