«Свобода» блокує російські фури ще в одній області

Читать на русском
Члени Всеукраїнського об'єднання «Свобода» приєдналися до своїх житомирських товаришів і блокують російські фури на кордоні
Джерело: ВО «Свобода»

До акції по блокаді російських фур приєдналися в Сумській області. Активісти місцевого осередку «Свободи» блокують вантажівкам з РФ проїзд трасою «Київ-Москва» в районі Батурина.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу партії «Свобода».

«Вранці 28 лютого 2016 року активісти Конотопської міської організації Всеукраїнського об'єднання «Свобода» разом з депутатами-«свободівцями» в Сумській обласній раді почали блокаду російських вантажівок і фур на трасі «Київ - Москва» в районі Батурина. «Свободівці» розгорнули блокпост на трасі і облаштували побут. Націоналісти розписують графік чергування і планують цілодобово організувати роботу блокпоста, щоб блокувати пересування російських вантажівок територією України», — повідомляє прес-служба партії.

У Мінінфраструктури прокоментували блокаду російських вантажівок активістамиМіністерство інфраструктури заявило, що акції проти транзиту російських вантажівок українською територією не заважають їх руху.

Свою акцію «свободівці» аргументують тим, що український уряд, на їхню думку, зраджує інтересам країни, продовжуючи торгувати з країною-агресором.

«Слово і Діло» раніше повідомляло про те, що з сьогоднішнього дня члени Житомирського Всеукраїнського об'єднання «Свобода» почали мирну акцію по забороні транзиту російських фур українською територією.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: