МЗС Литви: українська політична криза дає шанс на прискорення реформ

Читать на русском
МЗС Литви наголошує на тому, що політична криза в Україні не стала новиною, але вони розглядають її як шанс на оздоровлення.
министр иностранных дел Литвы Линас Линкявичус

Міністр закордонних справ Литви Лінас Лінкявічус заявив, що попри негативні сторони політичної кризи в Україні, є й інші моменти, які дають шанс на прискорення змін.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Європейську правду».

«Безумовно, нічого хорошого в кризі немає. Але хіба ті проблеми, які до неї призвели, були новиною для вас? Достатньо подивитися, яке місце посідає Україна в індексі сприйняття корупції», – зазначив він.

Коаліційна криза: як вирішують політичні проблеми у світі?«Слово і Діло» вирішило показати, як боролися з парламентськими кризами у світі і які методи їх вирішення застосовували влади деяких країн

За словами Лінкявичуса, хоча політична криза в Україні і є ризиком, водночас вона може стати тим самим поштовхом для прискорення реформ.

«Криза – це ризик. Але вона може стати шансом на прискорення реформ. Вже зрозуміло, що зберігати колишню систему не можна. Це показує, які зміни потрібні Україні, й криза дає шанс на них», – сказав голова литовського МЗС.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: