Коаліційна криза: як вирішують політичні проблеми у світі?

Читать на русском

Напередодні низка народних депутатів – представників політичних сил у парламентській коаліції, зробили абсолютно протилежні заяви: «Народний фронт» і «БПП» стверджують, що коаліція досі подає ознаки життя. А от фракції «РПЛ», «Батьківщини» і «Самопомочі» вже остаточно поховали діючу (чи вже ні?) більшість.

Водночас, всі як один погоджуються з фактом поглиблення парламентсько-урядової кризи. Що далі? Все залежить від домовленостей між основними політичними гравцями.

Аналітики «Слова і Діла» вирішили скласти список 10 світових парламентських криз, а також показати, які шляхи і методи вживалися владами цих країн задля збереження стабільності і унеможливлення виникнення колапсу.

Також для наочності ми вирішили порахувати, у скільки Україні обійшлися парламентські вибори в 2014 році. А оскільки деякі політичні діячі заявляють про те, що Україна не може собі дозволити позачергових виборів Верховної Ради, ми порівняли витрачену на вибори-2014 суму з активами нардепа Вадима Новинського, бюджетом міста Києва і доходом «Укрнафти» за 9 місяців.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: