Порошенко не зміг прискорити скасування подвійного оподаткування з Люксембургом

Читать на русском
Конвенція між Україною та урядом Великого Герцогства Люксембург про скасування подвійного оподаткування та попередження податкових ухилень щодо податків на доходи та капітал поки не вступила в силу.
Петро Порошенко

Президенту України Петру Порошенко не вдалося виконати свою обіцянку про скасування подвійного оподаткування з Люксембургом.

Цю обіцянку Глави держави «Слово і Діло» зареєструвало 22 жовтня.

Станом на сьогодні конвенція узгоджена сторонами, але ще не підписана, відповідно, так і не набула чинності.

Як повідомлялося, 22 жовтня 2015 року під час візиту глави уряду Великого Герцогства Люксембург в Україні конвенція про скасування подвійного оподаткування між країнами не була підписана. Проте Президент Порошенко заявив, що це відбудеться у найближчому майбутньому.

Відзначимо, що конвенція між урядами України та Великого Герцогства Люксембург про скасування подвійного оподаткування та попередження податкових ухилень щодо податків на доходи та капітал внесено на ратифікацію постановою Кабінету міністрів №227 (277-98-п) від 5 березня 1998 року.

В системі «Слова і Діла» зареєстровано 287 обіцянок чинного Президента України. З них 114 (40%) виконані, а 61 обіцянка (21%) – не виконана. В процесі виконання перебувають 112 зобов'язань Порошенка або 39% від загальної кількості. Порівняти ефективність роботи Адміністрації Президента можна за посиланням.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: