Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської фракції "Європейська Солідарність"
  • Член Комітету з питань інтеграції України з Європейським Союзом

Порошенко запевнив, що Конвенція про скасування подвійного оподаткування з Люксембургом буде підписана найближчим часом

22 жовтня 2015 року Президент України Петро Порошенко запевнив, що Конвенція про скасування подвійного оподаткування з Люксембургом буде підписана найближчим часом.
Не виконано
Сказано 22 жовтня 2015 р.

Джерело

  • https://www.unn.com.ua/uk/news/1512539-konventsiya-pro-skasuvannya-podviynogo-opodatkuvannya-z-lyuksemburgom-bude-pidpisana-nayblizhchim-chasom-prezident
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_2?id=&pf3516=0125&skl=9
  • https://mfa.gov.ua/ua/press-center/news/51297-30-veresnya-2016-r-ministr-finansiv-oleksandr-danilyuk-pidpisav-ukrajinsyko-lyuksemburzykoji-konvenciji-pro-uniknennya-podvijnogo-opodatkuvannya

Результат

Станом на серпень 2016 року Конвенція про скасування подвійного оподаткування з Люксембургом так і не набула чинності. Тому обіцянка отримує статус не виконано.

30 вересня 2016 року міністр фінансів України Олександр Данилюк та посол Великого Герцогства Люксембург в Україні Мішель Праншер-Томассіні підписали Протокол про внесення змін до українсько-люксембурзької Конвенції про уникнення подвійного оподаткування.

Законопроект про ратифікацію Конвенцію з Люксембургом про скасування подвійного оподаткування було підписано президентом у квітні 2017 року.