Порошенко прокоментував події на Майдані

Читать на русском
Петро Порошенко заявив, що мітинги правих радикалів на Майдані на роковини розстрілу Небесної Сотні – російська провокація.
Петро Порошенко

Президент України Петро Порошенко заявив, що події, які відбулися на Майдані Незалежності на другі роковину розстрілу Небесної сотні, є плодом кремлівської пропаганди.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

Відповідаючи на запитання журналістів щодо оцінки Президентом спроб організувати «третій Майдан», Порошенко заявив: «Кремлівська пропаганда зробила все, щоб цей день виглядав інакше. Саме тому ними заздалегідь були підготовлені гасла про «Майдан 3.0». Але ця провокація в них не вийшла. Незважаючи на всі об'єктивні труднощі, українці виявилися відповідальними», – заявив Глава держави.

Активісти захопили готель на МайданіНа столичному Майдані Незалежності одягнені в камуфляжну форму люди утримують актовий зал готелю «Козацький»

Нагадаємо, день пам'яті Небесної Сотні супроводжувався різними акціями та мітингами, а також погромами російських банків – «Сбербанку Росії» та «Альфа Банку». Увечері стало відомо про те, що праворадикальні елементи, які назвалися «Революційними правими силами», захопили готель «Козацький» у центрі Києва.

Представники руху висунули свої вимоги: відставка Кабміну, відставка Президента, звільнення політв'язнів, визнання Мінських домовленостей провальними. У понеділок, 22 лютого, стало відомо про припинення мітингу та початок розбирання наметів комунальними службами столиці.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: