Філатов розповів подробиці блокування Дніпропетровської міськради

Читать на русском
Поліція затримала кілька тітушок, які вломилися до будинку Дніпропетровської мерії та заблокували роботу міськради.
Борис Філатов

Кілька десятків «тітушок» вломилися в будинок Дніпропетровської мерії і повністю заблокували один із поверхів.

Про це в коментарі каналу «112 Україна» розповів міський голова Дніпропетровська Борис Філатов, передає «Слово і Діло».

«Певні громадяни спортивної зовнішності, які представилися активістами, вломилися в будинок мерії, повністю заблокували поверх адміністрації, причому це відбулося в той момент, коли ми проводили нараду з електронного документообігу», – повідомив Філатов.

Філатов затвердив Загіда Краснова секретарем міськради ДніпропетровськаМер Дніпропетровська Борис Філатов підписав рішення сесії міської ради про вибір секретаря, яким стане лідер «Громадянської сили» Загід Краснов.

За його словами, це сталося через конфлікт двох конкуруючих між собою груп депутатів міськради, які до того ж подають до суду одна на одну.

«Це не активісти, це «тітушки». Вони вимагали, щоб ми всі залишили кабінет. Але в результаті все закінчилося тим, що їм самим довелося залишити будівлю. Їх зараз опитує міліція, 5 осіб забрали до райвідділу, йде документація, присутні всі силовики, й ситуацію вдалося стабілізувати», – розповів мер Дніпропетровська.

Нагадаємо, про блокування мера Дніпропетровська в робочому кабінеті його заступника раніше заявила експерт Держагентства з питань електронного урядування та колишній радник міністра економічного розвитку Яніка Мерило, яка перебувала в будівлі мерії разом із Філатовим. За її словами, «тітушки» вимагали відставки всіх заступників міського голови Дніпропетровська «на підставі постанови не зрозуміло якого суду».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: