Філатов пояснив, чому він хоче бачити своїм заступником «праву руку» Вілкула

Читать на русском
Мер Дніпропетровська Борис Філатов заявив, що він хоче бачити своїм заступником керівника міської організації партії «Опозиційний блок» Світлану Єпіфанцеву.

Міський голова Дніпропетровська Борис Філатов заявив, що він хоче бачити своїм заступником керівника міської організації партії «Опозиційний блок» Світлану Єпіфанцеву.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, повідомляє «Слово і Діло».

За словами Філатова, свій вибір він зробив самостійно й ніхто кандидатуру Єпіфанцевої йому не нав'язував. Мер Дніпропетровська впевнений, що йому буде дуже легко працювати зі Світланою Єпіфанцевою.

«Чому я обрав Єпіфанцеву? Саме тому, що вона основний конкурент і мій послідовний ворог. Упевнений, мені буде легко з нею працювати», – заявив він.

Також, як стверджує Філатов, Світлана Єпіфанцева «дуже цільна, зухвала та безкомпромісна» і у нього немає сумнівів, що вони спрацюються в парі. Мер Дніпропетровська підкреслив, що, незважаючи на те, що Єпіфанцева є «правою рукою» народного депутата від «Опоблоку» Олександра Вілкула, вона не зрадник і «не бігала з партії в партію».

«У неї тепер серйозна посада. За кращими європейськими стандартами ми фактично запроваджуємо в Дніпропетровську посаду міського омбудсмена. Рішення ухвалено. Тепер можете мене стратити. Але, будь ласка, не треба істерик. Я приймаю на себе політичну відповідальність», – заявив Філатов.

Нагадаємо, 30 грудня Борис Філатов підписав рішення сесії міської ради про вибір секретаря, яким стане лідер «Громадянської сили» Загід Краснов.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: