Яценюк каже, що в другому півріччі 2015 року ВВП України виріс

Читать на русском
Друге півріччя 2015 року продемонструвало економічне зростання в Україні, зокрема, ВПП в останній 3 місяці року зріс на 1,5 відсотка, зазначив прем'єр-міністр Арсеній Яценюк.

У другому півріччі 2015 року в Україні спостерігалося зростання рівня внутрішнього валового продукту, а в четвертому кварталі він виріс на цілих 1,5%.

Про таку статистику заявив, виступаючи в парламенті, прем'єр-міністр Арсеній Яценюк, пише «Слово і Діло».

«Уперше за два останні роки третій і четвертий квартал минулого року продемонстрували позитивну динаміку зростання внутрішнього валового продукту. В третьому кварталі зростання було 0,5%, ріст економіки в четвертому кварталі становив 1,5%», – зазначив він.

Хто може замінити Яценюка на посаді прем'єра? Думка експертаПолітолог проаналізував можливі кандидатури на заміну Арсенію Яценюку на посаді прем`єр-міністра України.

Також, за словами голови уряду, Україні минулого року вдалося скоротити дефіцит публічних фінансів – з понад 10% у 2014 році до 2,1% – у 2015-му.

«Якщо в 2014 році загальний обсяг дефіциту публічних фінансів становив більше 10% за методологією Міжнародного валютного фонду, то 2015 року нам вдалося скоротити дефіцит публічних фінансів у п’ять разів. Сьогодні ця цифра становить 2,1%», – заявив він.

Нагадаємо, сьогодні, в день звіту уряду, в парламенті зареєстрували проект постанови про недовіру Кабінету міністрів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: