Гройсман: суть перезавантаження влади – в зміні системи управління

Читать на русском
Органи влади досі продовжують визначати свою ефективність прийнятих рішень, а не тим, що в результаті змінилося для людей.

Перезавантаження влади полягає в зміні всієї системи управління, а не заміні одних осіб на інші, вважає голова Верховної Ради України Володимир Гройсман.

Про це спікер написав на своїй сторінці в Facebook, передає «Слово і Діло».

«Суть перезавантаження, яка зараз обговорюється, полягає в першу чергу в зміні системи управління, а не лише заміні одних прізвищ на інші», – написав Гройсман.

За його словами, і центральні, і місцеві органи влади досі продовжують визначати свою ефективність ухваленими рішеннями, а не тим, що в результаті змінилося для людей. «Тому процесуальний підхід потрібно замінити на підхід, орієнтований на результат», – додав спікер Верховної Ради.

Гройсман сказав, що про це він говорив на раді регіонального розвитку в четвер. Як повідомляється, працюючи в уряді, йому вдалося «пробити» влітку 2014 року постанову, якою передбачалося скорочення контролюючих органів та їхніх функцій, але вона повною мірою не реалізована досі.

Нагадаємо, що голова Верховної Ради України Володимир Гройсман заявив про швидку зустрічі з Арсенієм Яценюком у рамках коаліції. Гройсман підкреслив, що український парламент створював цей уряд і відповідати за урядову кризу, а значить, і вирішити всі конфліктні ситуації зобов'язаний саме парламент.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: