У Гройсмана кажуть, що обіцяна ним робоча група з питань Бюджету вже працює

Читать на русском
У Гройсмана спростували інформацію про те, що той не створив робочу групу з питань удосконалення Бюджету.
Володимир Гройсман

Прес-секретар Володимира Гройсмана Дмитро Столярчук прокоментував «Слову і Ділу» інформацію про виконання головою Верховної Ради обіцянки щодо створення робочої групи з питань Бюджету.

За словами Столярчука, ця група створена на базі Секретаріату голови парламенту й уже провела декілька засідань.

«Володимир Гройсман виконав свою обіцянку й створив робочу групу з метою підготовки пропозицій щодо удосконалення положень Державного бюджету на 2016 рік. Група створена на базі Секретаріату голови Верховної Ради, координатором групи визначений радник голови Верховної Ради, колишній перший заступник міністра фінансів Анатолій Мярковський. Група вже провела декілька засідань у січні, склала тз і вже напрацювала деякі матеріали, які будуть завтра представлені на черговому засіданні о 16:30. І після обговорення цих пропозицій вони будуть представлені парламентарям і представникам уряду», – зазначив Столярчук.

Нагадаємо, раніше «Слово і Діло», базуючись на даних парламентського комітету з питань Бюджету, писало про те, що спікер парламенту Володимир Гройсман відмовився від ідеї створити робочу групу щодо вдосконалення головного кошторису країни на 2016 рік. Напередодні аналітики проекту надіслали команді народного депутата запит щодо створення зазначеної групи, однак він був перенаправлений до бюджетного комітету ВР, і лише після публікації на сайті «Слова і Діла» помічники нардепа звернулися до проекту з уточнюючою інформацією.

Загалом Володмир Гройсман має у своєму активі більше 60% виконаних обіцянок, що робить його одним із найвідповідальніших депутатів Верховної Ради VIII скликання.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: