В НАБУ кажуть, що не мають претензій до Пивоварського

Читать на русском
Голова Антикорупційного бюро Ситник заявив, що його відомство не має претензій до міністра інфраструктури Пивоварського.
Андрій Пивоварський

Очільник Національного антикорупційного бюро України Артем Ситник сьогодні, 11 лютого, заявив, що НАБУ не має претензій до міністра інфраструктури Андрія Пивоварського.

Як повідомляє кореспондент «Слова і Діла», про це глава НАБУ повідомив сьогодні на брифінгу.

«Депутат В. І. Денисенко 2 місяці тому написав звернення про зарплати міністрів у конвертах. Але на допит не прийшов і сказав, що фактів немає», – прокоментував Ситник ситуацію навколо притягнення Пивоварського до кримінальної відповідальності.

Артем СитникДиректор Національного антикорупційного бюро України

«Пивоварський був допитаний за заявою про зарплату в конвертах 2 місяці тому. Він спростував отримання зарплат у конвертах. Справа розслідується», – заявив Ситник.

Нагадаємо, вчора, 10 лютого, Андрій Пивоварський на засіданні парламентського комітету заявив, що дізнався в НАБУ про те, що проти нього порушено кримінальне провадження за поданням якогось «депутата Денисенка».

Як міністр дізнався на засіданні комітету ВР, в парламенті є три депутати з прізвищем Денисенко: позафракційні Андрій і Анатолій, та представник фракції «БПП» Вадим Денисенко. Саме останній, за словами Ситника, й звернувся із заявою на Пивоварського до НАБУ.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: