МВС почало розслідування проти Саакашвілі

Читать на русском
МВС перевіряє правомірність публікації Міхеілом Саакашвілі секретного відео за участю українських військових.
Міхеїл Саакашвілі

Міністерство внутрішніх справ України почало розслідування оприлюднення губернатором Одеської області Міхеілом Саакашвілі секретної військової інформації.

Як повідомляє «Слово і Діло», про це в інтерв'ю «Новой газете» заявив спікер АТО Андрій Лисенко.

«Останнє, явне: відео з передової, яке злив в Інтернет Саакашвілі. Повна здача українських позицій! Те, що суворо забороняли журналістам, зробив не останній державний чиновник», – сказав Лисенко.

На думку спікера АТО, діям Саакашвілі повинні дати оцінку військова прокуратура та контррозвідка.

«Наскільки мені відомо, Міністерство внутрішніх справ вже почало розслідування», – додав Лисенко.

«Дуже добре, коли губернатор цікавиться життям підрозділу. Тільки хлопців, в ідеалі, треба тепер звідти прибирати! Тому що вже пішли погрози їхнім родинам від сепаратистів. На кілька статей Кримінального кодексу тягне таке «кіно». Втім, військова прокуратура порушує справи та розслідує, не заявляючи публічно. А остаточне рішення виносить суд», – підсумував спікер АТО.

Нагадаємо, Саакашвілі на передовій відвідав бійців одеського батальйону «Шторм» і 14 січня розмістив в Інтернеті відео, на якому видно штабні карти, відкриті обличчя бійців, добре впізнається місцевість.

Як раніше повідомляло «Слово і Діло», в кінці грудня Національне антикорупційне бюро висловило намір допитати екс-нардепа Миколу Мартиненка та губернатора Одеської області Міхеіла Саакашвілі у справі ОПЗ.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: