Ляшко: участь «РПЛ» у коаліції намагалися купити за крісла 3 міністрів і віце-прем'єра

Читать на русском
Олег Ляшко стверджує що він відмовився від посад віце-прем'єра і трьох міністрів, пропонованих його партії, заради утвердження нової коаліційної угоди.
Олег Ляшко

Глава «Радикальної партії», народний депутат Олег Ляшко розповів, що за участь у коаліції його партії пропонували крісло віце-прем'єра та 3 міністрів.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «РБК-Україна».

За словами Ляшка, крім віце-прем'єра, «Радикальна партія» могла би бути представлена ​​в уряді в особі міністрів екології, інфраструктури та аграрної політики. За це політична сила повинна була повернутися до парламентської більшості.

Голоси за відставку Кабміну доведеться шукати серед колишніх «регіоналів» – аналітикДля того, щоб назбирати необхідну кількість голосів за відставку уряду, команді Порошенка доведеться співпрацювати з представниками «Опозиційного блоку» та «Відродження».

«Ми висували всім учасникам майбутньої коаліції свої конкретні економічні, політичні вимоги. А замість того, щоб почути, нам впарюють посади. Нас запитують: ви хочете посади? Нам пропонували посаду міністра екології, посаду міністра інфраструктури, міністра агропромислового комплексу, віце-прем'єр-міністра – різні посади. Я їм кажу про принципи, про програму дій, а вони мені про посади», – обурився Ляшко.

Нагадаємо, раніше він заявив, що його партія виходить із коаліційних переговорів через небажання фракцій парламентської більшості формувати нову коаліційну угоду й, виходячи з неї, переформатувати Кабмін.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: