Прокуратура проводить перевірку документів у Одеській ОДА

Читать на русском
В Одеській обласній державній адміністрації прокуратура та поліція проводять перевірку документів.

У ці хвилини в Одеській обласній державній адміністрації прокуратура та поліція проводять перевірку документів.

Про це повідомили в прес-службі адміністрації, уточнивши, що перевірку ініціював голова ОДА Міхеіл Саакашвілі, передає «Слово і Діло».

«У команді Саакашвілі заявляють: адміністрація відкрита до співпраці з правоохоронними органами. У 15:00 всі документи були передані слідчим», - заявили у відомстві.

Радник губернатора Одеської області Саша Боровик уточнив, що запит про надання документів був отриманий від від Головного слідчого управління Національної поліції в Одеській області.

Нагадаємо, 30 грудня 2015 року виконувача обов'язків керівника департаменту ЖКГ Одеської ОДА Тетяну Марченко затримали прокуратура та СБУ при вимаганні 1,5 млн гривень у приватної компанії. До цього були заарештовані за хабарі начальник поліції міста Одеси та головний військовий комісар області, а також порушено справи щодо незаконної приватизації проти співробітників ОДА та обласної ради.

Після цього керівник Одеської області Міхел Саакашвілі заявив, що за корупційні злочини найближчим часом будуть затримані деякі обласні чиновники.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: