За минулу добу зафіксовано 28 випадків застосування бойовиками зброї проти сил АТО

Читать на русском
Найбільша кількість епізодів порушення противником режиму «повної тиші» була на Горлівсько-Світлодарській дузі і в районі тимчасово окупованого Донецька.

Найбільша кількість епізодів порушення противником режиму «повної тиші» була на Горлівсько-Світлодарській дузі і в районі тимчасово окупованого Донецька.

Про це повідомляє прес-центр АТО на своїй сторінці в Facebook, передає «Слово і Діло».

Зокрема, наші позиції біля Новгородського бойовики ввечері вкотре обстріляли з мінометів калібру 82 мм, великокаліберних кулеметів, гранатометів, а також забороненого Мінськими домовленостями озброєння танку. По опорному пункту сил АТО, що розташований поруч, загарбники відкривали вогонь з озброєння БМП.

З 18:00 вчорашнього дня до опівночі російсько-терористичні гібридні бандформування неодноразово вдавались до збройних провокацій із застосуванням стрілецької зброї в районі Мар’їнки, Опитного, Авдіївки, Троїцького, Новгородського, Зайцевого та Луганського.

Окрім того, українських воїнів, що несуть службу біля Опитного та Новгородського, вицілював ворожий снайпер.

На Луганщині та Маріупольському напрямку ворог зброю не застосовував.

З початку цієї доби бойовики лише один раз відкривали вогонь: зі стрілецької зброї біля Новгородського.

Раніше народний депутат і координатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук заявляв, що ЗМІ бойовиків готують низку постановочних відеосюжетів, на яких нібито сили АТО обстрілюють житлові райони Донецька.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: